Kolarov: Boli greška protiv Hrvata

Hrvatska je slavila sa 2:0 na „Maksimiru“, a u vođstvo je došla u 23. minutu posle greške Kolarova, koji je loše izveo slobodan udarac na svojoj polovini terena.

„Najviše me boli što će neko za deset godina da dođe i da mi kaže: ti si onaj što je pogrešio i zbog koga smo izgubili protiv Hrvatske. Nemam objašnjenje za sve ovo, atmosfera u reprezentaciji je prava, ali se neke stvari jednostavno nisu poklopile“, rekao je Kolarov na konferenciji za novinare u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Kolarov neće moći da igra za Srbiju u Novom Sadu protiv Škotske zbog parnih žutih kartona, ali je uprkos tome odlučio da ostane uz reprezentaciju.

Defanizivac Mančester Sitija priznao je da on i saigrači u prvom poluvremenu ništa nisu pokazali na terenu zagrebačkog „Maksimira“.

„Ostalo je pet utakmica do kraja, najlakše je sada tražiti ostavke, ali mislim da bi trebalo da krenemo dalje i gradimo nešto što će nam koristiti u budućnosti. Moramo da gledamo i kako drugi rade, Hrvati su stvorili kult reprezentacije i zašto da ne prepišemo od njih nešto što je dobro“
, dodao je Kolarov.

Narednu utakmicu srpski fudbaleri odigraće u utorak u Novom Sadu sa Škotskom.

(Izvor: B92)

Pogledajte još