Uroš Cetrić: Blizanci su ljigavi

Uroš nije bio škrt na rečima: „Braća su ljigava, dvolična, tračare previše, prepričavaju šta su pročitali u novinama, prejadni su, kao lignje“.

Da li su ove osobine blizanaca zaista razlog Uroševe netrpeljivosti ili činjenica da Željko nije sasvim odustao od Ave, ostaje da vidimo. U svakom slučaju, kada je tajni štab (Maja, Soraja i Milić) odlučio da Uroš i Ava idu u „opoziciju“, odnosno kombi u dvorištu kuće, jedan od braće je hteo d pomogne Avi da se spakuje što je Uroš direktno sprečio.

Maja Nikolić je Urošev stav ocenila kao „stav pravog muškarca“ i zaključila da je dobro što postoji bar jedan takav u kući. Na taj način stavila je gledaocima do znanja šta misli o ostalim predstavnicima jačeg pola u ovogodišnjoj postavi dok je Sorajino mišljenje bilo sasvim suprotno. „Uroš je samo sujetan muškarac“, rekla je Soraja povodom Uroševe tirade protiv blizanaca.

Milić se složio sa stavom mladog kaskadera da je „tužno ogovarati nekoga ko nije u sobi“ zaboravljajući da se on time bavi sve vreme.

M.N

Pogledajte još