Zabranjena ljubav Bojane i Petra: Rekli su joj da bira, ili oni ili ja!

Zabranjena ljubav

- Bojani je porodica branila da bude sa mnom. Rekli su joj da bira - roditelji ili ja. Sve je bilo idealno dok se njeni nisu umešali. Za poslednje dve godine nijedan njen meč nisam propustio, čak je i napredovala dok je naša ljubav funkcionisala i dok se drugi nisu umešali u našu vezu - kaže Čavić.

On dodaje da se s Bojanom video u ponedeljak.
- Rekla mi je: „Ne mogu više, odseliću se!“ Nije više mogla da izdrži pritisak porodice, koja je tražila da me ostavi. Čak sam joj predložio i da zajedno živimo. Međutim, kad bi otišla kući, njeni bi joj ponovo napunili glavu kojekakvim izmišljotinama - kaže Čavić i dodaje:

- Svašta mi se skupilo u glavi! Razočarao sam se u neke ljude, između ostalog i u ljubav, a kružile su priče koje su me pogađale... Sve to me je nateralo da skočim s Pančevačkog mosta!

Čavić je, kaže, verovao da neće preživeti.
- Mislio sam da će me preseći hladna voda čim skočim u reku. Na sreću, to se nije desilo! Plivao sam po inerciji! Trebalo mi je tri-četiri minuta da dođem do obale. Kad sam izašao iz vode, bilo mi je mnogo hladno, bolele su me noge... Čekao sam više od sata da dođe policija, nakon čega su me lekari Hitne pomoći prevezli u Urgentni centar. Srećom, prošao sam bez težih povreda - priča Čavić, koji je nakon pregleda, juče oko osam sati ujutru, pušten na kućno lečenje.

Teniserka šokirana
Bojana je juče bila u šoku kad je čula za Petrov pokušaj samoubistva.
- Istina je da smo Petar i ja bili u vezi, koja se nedavno završila. Iako smo ostali u prijateljskim odnosima, u poslednje vreme sam 100 odsto fokusirana na treninge, tako da iskreno ne znam o čemu je reč, ali Petru želim sve najbolje i da uspešno izađe iz svega ovoga - rekla je teniska reprezentativka.

Ipak, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, ona je brzo posle Petrovog skoka u Dunav s roditeljima došla u Urgentni centar da obiđe bivšeg dečka.
- Bojana je bila izuzetno uznemirena. Neprekidno je plakala, dok su roditelji pokušavali da je uteše. Lekari joj, međutim, nisu dopustili da vidi Petra - kaže naš izvor.

Izvor: Kurir

Pogledajte još