Uspori zvezdo: Šer u životnoj opasnosti?

Kako piše "Shobizspy", Šer (66) u teškom je emotivnom i fizičkom ponoru zbog popriličnog broja briga. Dugo odgađa izlazak svog novog albuma, a tu su i ozbiljni privatni problemi. Njen sin Ilajža Blu vodi tešku bitku s zavisnošću o heroinu, a drugi sin, Čez, rođen je kao devojka i nedavno je promenio pol.

- Šer je pod ogromnim pritiskom, a njeno zdravlje trpi zbog toga. Sve se dogodilo kada je bila sama kod kuće i razmišljala o problemima. Osetila je bol u grudima i nije mogla da pomeri levu ruku. Jako se uplašila i mislila je da ima srčani udar. Srećom, Čez, koga je nazvala, ostao je pribran i rekao joj da pozove hitnu pomoć, a zatim legne i duboko udahne. Ali, ona je odbila da pozove hitnu omoć, pa je on poslao prijatelja da provede ceo dan uz Šer - priča izvor ovog tabloida.

Kako dalje izvor otkriva, ako ne uspori, Šer bi zaista mogla da dobije srčani udar koji bi je mogao koštati i života.

- Lekari su joj rekli da se radilo o kombinaciji stresa i problema sa varenjem koje je ona pomešala sa bolom u grudima. Ali, to je svakako bio upozoravajući znak. Sada Čez pokušava da je nagovori da pomeri odlazak na turneju i da uspori. Čez i njeni prijatelji strahuju da je zvezda izložena velikom riziku od srčanog udara - piše "Showbizspy".

Mi verujemo u tebe, Šer!

Pogledajte još