ČESTO SAM PLAKALA ZBOG POSLA: Katarina Radivojević nikad iskrenije o teškim trenucima u karijeri

Glumica Katarina Radivojević na vrhuncu karijere odselila se iz Srbije za Ameriku, gde je godinama pokušavala da osvoji Holivud.

Međutim, priznaje da do ozbiljne holivudske produkcije još nije stigla, ali se nada da će nekada uspeti da snima ono što želi.

Osim toga, Katarina je priznala da je zbog posla često morala da pristane na kompromise, ali i da je doživela mnoge teške trenutke u životu.

- Moj život nije bio nimalo lagan niti sladak, bio je prepun tuge i bola, a tako je i danas. Zbog toga volim pića koja su slatka i gorka baš kao i moj život - rekla je Katarina i dodala da ju je u životu najviše bolela nepravda.

- Strastvena sam osoba i često sam plakala zbog posla. Uglavnom sam se lomila da li da pristanem na kompromise, jer je moj život zapravo jedan veliki kompromis -rekla je Katarina.

Kako priznaje, uspela je da opstane na glumačkoj sceni zahvaljujući talentu, ali i sposobnosti da se svakoj ulozi da maksimalno.

- Umetnik da bi trajao mora da se daje sto odsto. To je tajna, ne sme da bude zastareo, ali mora da koristi iskustvo i da ima strast za ono što radi. Svaki glumac određuje sebe kao ličnost, a ja sam svojim likovima dala nešto što ja nosim - rekla je Katarina, i dodala da nikada nije maštala da snima sa velikim holivudskim zvezdama.

- Ljudi s kojima bih volela da radim nisu više živi. Nikada me nisu fascinirale holivudske zvezde, tim pre što sam od jedanaeste godine snimala sa najvećim imenima našeg glumišta. Sa druge strane, drago mi je što me u Srbiji identifikuju sa Holivudom, ali moram da priznam da do njihove ozbiljne produkcije još nisam stigla - iskrena je bila je Radivojevićeva na kraju.

Izvor: Alo.rs
Foto: K1/Promo

Pogledajte još