Surova aprilska šala: Maja Nikolić izblamirana

Marijana Mićić se uživo obratila ukućanima obaveštavajući ih da je u četiri države, u kojima se prikazuje VIP Veliki brat, vršena anketa ko je najomiljeniji ukućanin. Navodno, publika iz Srbije i regiona izabrala je Maju Nikolić sa neverovatnih 26870 glasova.

Maja je bila zamoljena da prokomentariše kako je doživela ovakav ishod glasanja što je pevačica, oduševljeno, objasnila svojom iskrenošću, osećajnošću i empatijom. Tada se sa druge strane ekrana začulo „aprililililili“. I salve zvižduka okupljene publike na Košutnjaku. Maja Nikolić je izblamirana i pred gledaocima i pred ukućanima.

Veliki brat je otišao korak dalje puštajući ukućanima spletke tajnog štaba za koji nisu znali ni da postoji. Naravno, tada su videli da je svim zapletima kumovala upravo Maja.

Tako je i Uroš shvatio da ga je Maja poslala u kombi a Boban Stojanović i Maja Volk čuli su da ih opaka pevčica smatra dosadnima. U nastavku emisije očekuje se da ukućani čuju šta je sve tajni štab, Maja, Soraja i Milić, govorio o njima proteklih dana.

Hoće li Maja Nikolić preživeti ovu noć?

M.N

Pogledajte još