Merkelova ljuta zbog paparaco fotografija

To su sve fotogtafije koje su nastale fotografisanjem iz nekog skrovišta - rekao je Štrajter, a mediji prenose da je Merkelova ljuta zbog tih fotografija, odnosno, da nije time oduševljena.

"Možete pretpostaviti da nije uvek opuštajuće, kad je čovek na odmoru i ima osećaj da iza svakog ćoška u njega 'pilji' jedan objektiv", rekao je Štrajter i podsetio na to da je poznato da Merkelove ne naginje ka pozi.

Nemački kancelar Angela Merkel, poznata i po tome što svoj privatni život skoro hermetički čuva, provodi svoj uskršnji odmor na italijanskom ostrvu Iskija s mužem, ali u lepotama napuljskog zaliva, kako su saznali nemački mediji, uživa i sa ostatkom porodice-unučićima, mladjim sinom svoga muža i snajom.

(old_image)
Angela Merkel na odmoru u Italiji Foto: Beta, AP

Merkelova je najčešće fotografisana žena Nemačke
, kada je u službi, ali su zato porodične fotografije, poput najnovijih sa Iskije, apsolutna retkost.

Na njima je baka-Merkelova koja u jednoj ruci nosi pomorandžu, a u drugoj vodi unuče, zatim kako dečačiću pomaže da se popne na jedno uzvišenje, ili na plaži-opušteno, s rukom ispruženom prema detetu, zajedno s mužem i njegovim sinom ili svih šestoro zajedno ili u kupaćem kostimu...

Ove fotografije, pola godine pred savezne nemačke izbore, pokazuju Merkelovu kako, kao i milioni Nemaca, porodično, provodi svoj odmor, obučena u sportsku košulju i pantalone, s rancem, razbarušena, pored dece.

(Izvor: Blic )

Pogledajte još