Filmski seks prinudno prizemljio američki avion (VIDEO)

Osoblje jedne američke avio kompanije bilo je primorano da avion na liniji Denver-Baltimor prizemlji u Čikagu, nakon što se jedna mlada porodica žalila da su scene u filmu nasilne i seksualno eksplicitne.

Kompanija je izdala zvanično saopštenje u kome piše da je pilot preusmerio avion iz "bezbednosnih razloga".

Sve se desilo 2. februara ove godine kada je putnicima za vreme leta bio prikazivan triler "Aleks Kros" koji se ne preporučuje mlađima od 15 godina, a porodica se žalila da je film prikazivan na takozvanim "padajućim" ekranima koje nije moguće zakloniti od njihove dece koja su stara 4 i 8 godina.

Oni su prvo stjuardese aviona zamolili da isključe ekran, a zatim i da pilot to učini ukoliko je u mogućnosti.

Ništa se međutim noje desilo za više od sat vremena, a nezadovoljni roditelji su za to vreme pokušavali da skrenu pažnju dece, od kako su naglasili, "užasnih scena".

Pilot je tada preko razglasa saopštio da da će aviion iz "bezbednosnih mera" sleteteti na aerodrom u Čikagu, gde je porodicu nakratko intervjuisala policija, pre nego što su se ukrcali na drugi let za Baltimor.

Otac mališana je optužio avio kompaniju za prikazivanje "izuzetno nepriličnog sadržaja", a kapetana aviona da je zloupotrebio svoj položaj.

Kompanija se izvinila svim putnicima zbog neprijatnosti i saopštila da je nakon pritižbi putnika morala da preusmeri let, a da će naknadno ispitati sve činjenice vezane za ovaj slučaj.

Izvor: The Telegraph via B92

Pogledajte još