Vojvodina srušila Partizan u Humskoj

Crno-beli su tako nakon dva vezana remija upisali treći poraz u šampionatu, dok je Vojvodina zabeležila pobedu nakon poraza u prethodnom kolu od OFK Beograda.

Strelci za Vojvodinu bili su Abubakar Oumaru u 43. minutu i Enver Alivodić 56.

Gol za Partizan postigao je Miloš Jojić u 82. minutu.

U prvom poluvremenu nije bilo izglednijih prilika ni na jednoj ni na drugoj strani.

Senegalac Oumaru je u 43. minutu primio loptu na oko 40 metara od gola Vladimira Stojković i solo prodorom kroz odbranu Partizana došao do prilike, nakon koje je lako savladao reprezentativca Srbije kroz noge.

Defanzivac Partizana Branko Pauljević je 56. minutu nespretno intervensisao u šesnaestercu i izbio loptu do Alivodića, koji je sjajnim šutem sa oko 25 metara savladao golmana Stojkovića.

Crno-beli su mnogo angažovanije krenuli u drugom poluvremenu i u 50. minutu stvorili prvu priliku u drugom delu igre.

U 62. minutu Partizan je imao najbolju priliku u drugom poluvremenu, kada je posle izbijene lopte iz šesnaesterca Jojić pogodio stativu sa 20 metara.

Deset minuta pre kraja meča, Jojić je odličnim udarcem sa 20 metara po zemlji savladao Čupića i tako postavio konačan rezultat utakmice.

Tri minuta pre prvog gola Partizana, sudija Milorad Mažić poništio je gol Marka Šćepovića zbog ofsajda.

Petostruki uzastopni šampion Srbije je tako nakon ovog poraza ostao na prvom mestu Super lige, ali sa samo četiri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca Crvenu zvezdu.

Pogledajte još