Skandalozno: Nevena Milićević izbačena iz Velikog brata zbog tuče?

Nevena i Sindi ušle su u isti šou neraščišćenih računa. Konflikt oko istog mladića koji se odigrao pre nekoliko godina ni jedna ni druga nisu zaboravile.

Modelsica koja peva o tome da nije za bacanje i da na njoj i dalje itekako "ima šta da se vidi" iskoristila je pravi momenat da lansira priču iz prošlosti i to pred većinom ukućana. Nevena, inače preslaba za ovu vrstu programa, teško je podnela obračun. Neprijateljstvo se nastavilo ali je dobilo mirniju formu.

Ove nedelje, njih dve su se našle u istoj ekipi na zadatku koji je smislio Veliki brat. Trebalo je da uvežbaju pesmu čije izvođenje je planirano za takmičenje na samom kraju sedmice. Samim tim, ponovo su se približile jedna drugoj i uspostavljanje kontakta bilo je neminovno.

Nemoćna da se protiv Sindi bori njenim sredstvima - aluzijama, ogovaranjem pa i otvorenim uvredama, Nevena je udarila protivnicu. Kap koja je prelila čašu bila je opaska Sindi da Nevena ima celulit. Po pravilima programa, trebalo bi odmah da bude udaljena iz kuće.

UPADATE: Prema poslednjim informacijama, Nevena upravo napušta šou.


M.N

Pogledajte još