Miler poziva na oprez pred revanš u Barseloni

Fudbaleri Bajerna iz Minhena sinoć su na Alijanc areni pobedili Barselonu sa 4:0, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona.

"Nisam sanjar, pa neću sanjati o prolasku u finale. Nismo očekivali ovakvu pobedu, ali mnogo smo trčali i stvorili mnogo prilika, što je donelo ovakav, sjajan rezultat", rekao je Miler, preneli su danas mediji.

Miler je bio dvostruki strelac u pobedi Bajerna, a golove su postigli još Mario Gomes i Arjen Roben.

"Ali nikada ne možete da znate šta će se dogoditi u revanšu. Mislim da je njihov teren veći, pa će nas naterati da više trčimo, ali 4:0 je fantastičan rezultat i imamo mnogo samopouzdanja. Svašta može da se dogodi, pa moramo da ostanemo oprezni", rekao je on.

Bajern će pokušati da se treći put u poslednje četiri godine plasira u finale najelitnijeg evropskog takmičenja. Prošle sezone nemački tim izgubio je od čelsija posle penala.

Golman nemačkog šampiona Manuel Nojer rekao je da su tri neuspeha u finalu Lige šampiona dodatna inspiracija za Bajern.

"Mi smo složan tim i imamo mnogo kvaliteta. Porazi iz prethodnih godina su nas zbližili i to smo pokazali prethodnih meseci. Uživaćemo u pobedi, ali moramo da budemo oprezni. Znamo da je Barselona na svom stadionu igrala neverovatne utakmice", rekao je golman reprezentacije Nemačke.

Fudbaler Barselone Danijel Alveš priznao je da je Bajern sinoć bio bolji.

"Imamo 90 minuta i moramo da pokušamo. Kada igrate protiv ekipe koja je bolja od vas, onda se ovakvi porazi dese. Moramo da im čestitamo. Bajern je bio jači i to moramo da priznamo, ali ima još jedna utakmica da se odigra", rekao je Alveš.

Revanš je na programu 1. maja na Kamp Nou.

Beta

Pogledajte još