Sa Pinto traži ozbiljan pristup od početka do kraja

"Naš prvi i osnovni cilj je da na svakoj utakmici osvojimo tri boda. Sutra nas očekuje duel protiv Donjeg Srema, ekipe koja još nije osigurala opstanak, i zato je potrebno da budemo maksimalno fokusirani, jer će oni pokušati da iskoriste svaku našu grešku i dođu do preko potrebnih bodova. Upoznat sam sa njihovim kvalitetima, gledao sam neke njihove utakmice, uključujući i meč protiv Partizana. Imaju iskusan tim i siguran sam da nas čeka veoma teška utakmica", rekao je Sa Pinto na konferencije za medije na stadionu Crvene zvezde.

On ponovo nije hteo da priča o pojedincima, rekavši da su za njega svi fudbaleri pođednako važni, bez obzira na minutažu.
"Svi igrači ravnopravno konkurišu za tim i očekujem da svaki od njih ima maksimalan pristup. Za mene je veoma važno da poštujemo rivala, kao i da momci istovremeno uživaju na terenu, ali i igraju odgovorno", naveo je Sa Pinto.

Na pitanje novinara da li jezička barijera predstavlja problem, portugalski stručnjak je rekao da je najvažnije da ga momci razumeju.
"Iskreno, teško mi je da razmišljam na više jezika. Naravno, najlakše je da ono što želiš kažes na svom jeziku, ali za sada nije bilo nikakvih problema. Većina igrača zna engleski i najvažnije je da se razumemo i na treninzima i na utakmici", poručio je Sa Pinto.

(Tanjug)

Pogledajte još