Obožavateljka oralno zadovoljila repera usred nastupa

Reper iz Detroita Deni Braun nastupao je 26. aprila u Minesoti u „Triple Rock Social Club”-u. Prema sajtu AllHipHop tokom većeg dela koncerta obožavatelji iz prvih redova su ga sve vreme dodirivali, dok jedna devojka nije rešila da ode korak dalje. Ona je navodno reperu prvo pokazala gole grudi a onda odlučila da mu priredi felacio. Vazda profesionalac, Braun je nastavio da repuje sve vreme.

Jedan očevidac je napisao:

„Evo kako se sve dogodilo. Bio sam u prvom redu i cele večeri Deni se približavao publici i dozvoljavao devojkama da mu dodiruju penis preko pantalona. Onda mu je jedna devojka ispred mene pokazala grudi, on joj je prišao i zgrabio ih.

Potom joj se još više približio, podigao majcu i ona je počela da mu pruža oralni seks”.

Kada se vest proširila, reper Kendrik Lamar poslao je Braunu poruku na Tviter: „Da li te je stvarno neko oralno zadovoljio na bini?” na šta je Deni odgovorio: „I nisam promašio nijedan takt”.


Foto: Kanal 5


Međutim, obojica su posle toga obrisala svoje tvitove.

Sa druge strane, Braunova koleginica Kiti Prajd (Kitty Pryde) koja je zajedno sa njim na turneji, imala je drugačije viđenje celog događaja.

“Braun je bio žrtva seksualnog napada”

Ona je na svom blogu napisala da je Braun bio žrtva seksualnog napada i da je veoma ružno da kažete kako je neko „sam tražio” da bude „žrtva zlostavljanja“.

– Očigledno je da niko ovo ne vidi kao problem jer je devojka to uradila dečku – protestovala je Keti.

– Šta je Deni trebalo da uradi osim da se izmakne, što je i učinio? Da je pokušao da je skloni sa sebe, verovatno bi mnogima izgledalo kao da želi da je udari pa bi ga razni dušebrižnici već optužili za mačizam.

Prajdova je potom citirala i klasik „Ubiti pticu rugalicu” napisavši da je sigurna kako devojka nikada neće biti izvedena pred lice pravde.

– Gledanje prijatelja kako prolazi kroz ovaj uvrnut rasističko-seksistički senzacionalizam je 1% uzbudljivo i 99% tužno.

Izvor: Blic