SKANDALOZNI RAT UŽIVO: Izbačeni ukućani zakrvili u VB magazinu!

Ni u VB magazinu, pet dana nakon izlaska iz kuće, Maja nije mogla da bude mirna. Posebno kada se Slavku i njoj u studiju priključio Milić Vukašinović a potom Vendi i Maja Volk. Šta je ko o kome stvarno pričao iza leđa sad se više nije moglo sakriti jer su svi proveli noć na sajtu YouTube!

MAJA NIKOLIĆ: "Žarko je zaljubljen u Milića!"

Gledajući kako je Žarko Stojanović hvalio Milića nakon što je ovaj napustio šou, Maja Nikolić je blizanca kojeg nikako ne voli ponovo nazvala "devojčicom": "Moja intuicija se ispostavila tačnom. Kada sam izašla iz programa pogledala sam njegove fotografije na kojima se ljubi sa muškarcima. I ova tuga za Milićem je foliranje. Ili se možda zaljubio u Milića!"

Milić, takođe prisutan u VB magazinu, opomenuo je Maju da ne priča gluposti, ali ona je na svako pitanje "vozila" svoju priču. Tako se na njenom repertoaru ponovo našla Soraja: "Ona je apsolutno povlašćena, non stop je bila u ispovedaonici."

VENDI: "Soraja ima napumpana usta kao stvorena za farbanje jaja!"

Maja bi svakako nastavila dalje da se u studio nisu stigle još dve izbačene ukućanke - Maja Volk i Vendi. Usledila je igra istina za njih. Maji Volk je najteže pala "veverica", a kao najgluplju izjavu izdvojila je izjavu prisutne Maje Nikolić - "Najteže je biti ružan i pametan".

Vendi je udarila na Soraju u igri istine: "Najgluplje je kada se napumpaju usta da bi se farbala nečija jaja."

MAJA VOLK: "Svi ste me pljuvali!"

Maja Volk je rekla da je tokom noći od dece čula sve šta su prisutni govorili o njoj tako da ne bi popila kafu ni sa Milićem ni sa Slavkom ni sa Majom Nikolić koji su je nominovali i sve vreme nazivali babom. "Donesite zakon da se svi stariji od 50 godina u ovoj zemlji streljaju. Meni su ovde prisutni davali od 50 do 105 godina! Milić me non stop nomnovao zato što sam baba!"

Slavko se odmah izvinio Maji Volk i zamolio da ipak popiju kafu na šta je ona, opraštajući, predložila ceđeni sok. Maja Nikolić nije htela ni da se izvini ni da prizna da se uplašila Vendinog ulaska u kuću na šta je Milić dodao: "Laže, prepala se živa."

Kada je Slavko rekao da mu je najlepši momenat u kući "prevaspitavanje Hurem", ona je ponovila: "Sulejman odlazi u istoriju zapamćen po malom penisu!".

VENDI: Zašto niste pustili istinu o klozetskim aktivnostima brojačice aviona?

Milić se uključio savetujući Maju Nikolić da "više masturbira" na šta je ona pitala "da li su mu dali dnevnu dozu lekova."

Milić je ponovio, nakon kratkog obračuna sa Vendi ("Razbio bih te da sam hteo!"), rekao da je uspeo da zaštiti Avu od kobaca ali da prema njoj nema nikakvih drugih osećanja, a Vendi je ponovila sve što je o Avi rekla u intervjuu sinoć. Navodno, Avino ponašanje režiralo je privatno preduzeće njenih roditelja kako bi profitirali na pobedi svoje ćerke.

Uskoro se poteglo i pitanje "uprljane toaletne šolje", tako da je po svoj prilici istina ono što je Maja Nikolić u intervjuu posle izbacivanja govorila o Sorajinim higijenskim navikama!

Usledilo je živo uključenje u kuću i svim ostalim ukućanima postavljeno je isto pitanje: "Kome bi ste od ukućana izveli striptiz uživo?"

Evo odgovora:

Ava - Željku
Aneta - Bobanu
Soraja - bilo kome
Žarko - Soraji
Željko - "Džabe striptiz ako posle striptiza nema ništa, ja bih Marijana najradije to uradio tebi!"
Topić - Željku

M.N

Pogledajte još