Ogorčena Maja Nikolić:"Ovo je sramota, pobedio je Veliki brat!"

“Sve ovo je smešno! Dragutin Topić je apsolutni pobednik ovog serijala!”, izjavila je Maja Nikolić u kratkom intervjuu nakon proglašenja pobednika VIP Velikog brata.

Ona je jedina ukućanka koja nije čestitala Žarku Stojanoviću dok su drugi, iako većinom opredeljeni za Topića kao favorita, uspeli da “svare” i prihvate njegovu pobedu.

“Žarko je bio najveće zlo u kući, devojčica, ovo je sramota. Zapravo pobedio je Veliki brat”, objašnjava Maja insistirajući na tome da ne misli da je ishod pete sezone VIP Velikog brata namešten ali da jeste smešan.

Na pitanje ko su Žarkovi glasači odnosno koji deo Srbije se u njemu prepoznao, Maja odgovara: “To me ne zanima. Ja nisam glasala za njega! Niti sam mu čestitala”

Kada smo se usuduli da pomenemo Soraju koja je ipak završila kao superfinalistkinja, pevačica oštrog jezika je bila podjednako beskompromisna: “Kakva Soraja? Ona me ne zanima! Soraja je prošlost.”

Ni činjenica da je Ava Karabatić najbolje plasirana žena u kući Maju nije naročito obradovala: “Pa neka je. Ukusi su različiti. Mene u celom ishodu zanima samo Dragutin Topić.”

Za razliku od ostalih takmičara koji su se na velikoj žurci povodom završetka Velikog brata ipak pomirili sa fijaskom njihovog favorita, Maja Nikolić je zaobilazila Žarka Stojanovića i vrlo jetko komentarisala sve u vezi sa ishodom ove sezone.

O svim detaljima finalne večeri i žurke koja je usledila nakon završetka zvaničnog dela, kao i izjave učesnika, čitajte danas i sutra na portalu Nadlanu.com