Potvrđeno: Tom Kruz opet Itan Hant (VIDEO)

Iako datum premijere nije još uvek poznat Tom Kruz će sigurno ponovo tumačiti ulogu agenta Itana Hanta, jer je sa tudijom "Paramaunt" potpisao ugovor. Nagoveštaj da bi se moglo desiti da ponovo odigra glavnu ulogu u nastavku ovog filmskog serijala dao je sam Kruz nedavno gostujući u jednoj od emisija na BBC-u.

Nije poznato ime scenariste i režisera filma, ali se nagađa da bi u obe uloge ovoga puta moga da se nađe Kristofer Mekveri koji je napisao i režirao film "Džek Ričer" iz prošle godine u kojem je Tom Kruz takođe igrao glavnu ulogu.

Kruz se prvi put pojavio kao elitni tajni agent Itan Hant 1996. godine i reprizirao uloge i u sledeća 3 nastavka. Poslednji film iz serijala "Nemoguća misija: Protokol duh" svoju premijeru je imao 2011. godine i ukupno zaradio blizu 700 miliona dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta.

To je ujedno bio i film sa najvećom zaradom u Kruzovoj glumačkoj karijeri.

U aprilu je u boskope stigao Kruzov film "Zaborav", koji je do sada zaradio ukupno 220 miliona dolara. Publika će ovog glumca uskoro moći da vidi i u još jednoj naučnofantastičnoj avanturi, filmu "All You Need Is Kill", čija se premijera očekuje sledećeg marta.

Izvor: b92

Pogledajte još