TEROR SANJE MARINKOVIĆ: Gostima strogo zabranjeno da izgovaraju dve reči - Veliki brat

Smešna situacija. Ko zna koje izdanje svoje autorske emisije "Magazin In" Sanja Marinković je posvetila rijalitiju Farma. Čak se i gosti ponavljaju i u publici i oko domaćice.

Jedna od gošći bila je Olja Karleuša, učesnica prvog serijala VIP Veliki brat koji se u Srbiji emitovao na televiziji B92, a u zemljama regiona na kanalima televizije Pink. Pored nje sedela je Mia Borisavljević, zvezda trećeg serijala istog rijalitija (VIP Veliki brat ALL STARS) koji je i pikazivan isključivo na Pinku.

Svojim gošćama domaćica nijednog trenutka nije dozvolila da pomenu ime rijaliti programa u kojem su učestvovale pa su morale da paze da im se slučajno ne omakne dok su prepričavale svoja iskustva u ovim emisijama.

Sve vreme je moralo da se govori "jedan drugi rijaliti" iako je 5.VIP Veliki brat završen pre nekoliko dana i Farma definitivno više nema konkurenciju kada je reč o programima ovog tipa. Sve i da je o poslovnoj politici Pinka reč, ovolika zadrtost deluje karikaturalno, glupo i nefer prema gošćama koje su i pozvane baš iz razloga što su učestvovale u rijalitijima. Ali, nisu smele da pomenu naziv tog programa i svako malo su se hvatale za jezik.

Da se ne osvrćemo sad na to koliko je Marijana Mićić, voditeljka VB magazina koji je pratio ovu sezonu VIP Velikog brata i bavio se istim temama kao par poslednjih epizoda Magazina In, sve to radila sa mnogo više profesionalizma, stila i šarma.

M.N

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.