Predsednik PSŽ ne da Ančelotija Real Madridu

"Pre nekoliko dana me je kontaktirao tehnički direktor Reala (Hose Anhel Sančes) da bi pričao o njemu. Vrlo brzo sam im rekao: 'ako želite Karla, treba da shvatite da ima još godinu dana ugovora'", rekao je Al-Helafi u intervjuu za Ekip, koji treba da izađe u utorak.

Karlo Ančeloti je u nedelju doveo PSŽ do prve titule posle 19 godina, ali još nije potvrdio da će ostati. Mediji uveliko nagađaju da bi mogao u Realu da zameni Žozea Murinja.

"Tako da vas molim da nas poštujete, da poštujete ugovor. Mi poštujemo sve klubove i očekujemo isto zauzvrat. Možda nismo veliki kao Real, ali to ne znači da ne zaslužujemo poštovanje", rekao je Al-Helafi.

Murinjo takođe nije objavio zvanično da odlazi, ali je u napetim odnosima sa nekim igračima i navijačima i opšta je ocena da će napustiti ekipu na kraju sezone.

"Želimo da zadržimo Karla. Svi ga ovde vole, i igrači i navijači. Ja ga takođe volim. Podržavao sam ga od dana kada je došao i nastaviću da ga podržavam dok god je ovde. Veliki sam optimista po ovom pitanju",
rekao je Al-Helafi.

Ančeloti nije želeo da govori o svojoj budućnosti, već je kazao da će o tome pričati sa upravom kada tim osvoji titulu.

Beta

Pogledajte još