HOROSKOP: Saznajte koja je idealna destinacija za vas

Ovan

Ovnovi vole avanturu i uživaju u neobičnim stvarima kao što je skijanje na vodi, planinarenje ili krstarenje u specifičnom ambijentu.

Bik

Bikovi su opušteni, vole egzotične destinacije na kojima se osećaju prijatno. Pokušajte da odete na mesto koje je poznato po dobroj hrani i prelepom pejzažu kao što je neko ostrvo u Grčkoj.

Blizanci

Blizanci vole zauzetost, stoga planirajte destinaciju koja je dosta sadržajna i može da vam okupira vreme. Za pripadnike ovog znaka u obzir dolaze samo plaže na kojima mogu da surfuju, skijaju na vodi i dobro se zabave.

Rak

Rakovi vole udobnost i da su okruženi ljudima koje vole, posebno pored vode. Razmislite o iznajlmljivanju kuće na moru, jezeru sa društvom ili pak, dragim.

Lav

Lavovi vole glamur i mnoštvo ljudi. Idealno mesto za pripadnike ovog znaka jesu gradovi sa bogatim noćnim životom, koji imaju pregršt fensi klubova i restorana kao što je Las Vegas.

Devica

Device su fenomenalno organizovane i obožavaju da istražuju nove stvari. Idealan odmor podrazumeva kombinaciju upražnjavanja joge i novih avantura. Moderan hotel na neobičnoj destinaciji je pravi izbor za sve device.

Vaga

Vage su romantične i vole da su okružene ljudima. Pošto svaka vaga voli da se mazi idealan odmor prvenstveno podrazumeva hotel resort za dnevnim masažama uključenim u aranžman, pa tek onda sve ostalo.

Škorpija

Škorpije su strastvene i pametne, a posebno obožavaju druge kulture. Odvojite nedelju ili dve i uputite se na neko egzotično mesto i u oblizaka ukljčite zabačene barove i restorane u kojima ćete posebno uživati.

Strelac

Stelčevi žive za putovanja. Velika prostranstva kao što su salaši idealne su opcije za pripadnike ovog znaka koji voli slobodu i otvoren prostor.

Jarac

Jarčevi vole da napune baterije na mestima koja odišu istorijom. Kombinacija modernosti, istorije i odmora je definitivno prava stvar. Siclija možda?

Vodolija

Vodolije interesuju jedinstvena mesta i upoznavanje novih ljudi. Odlučite se za malo poznato mesto gde se skupljaju lokalci.

Ribe

Ribe se odlučuju za destinacije koje će ih ispuniti i smiriti. Ribe se i u Njujorku i u banji mogu osećati kao kod svoje kuće.

Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još