Andrej Pejić: "Želim da upoznam Karleušu a pol bih promenio za velike pare"

Andrej Pejić je izjavio da se boji da dolaska u Srbiju s obzirom na činjenicu da je homofobija na izuzetno visokom nivou u ovoj zemlji tako da je njegovo "sletanje" juče obezbeđivalo mnogo policajaca.

U kratkom intervjuu okupljenim novinarima odgovarao je na brojna pitanja a ekskluzivno za dnevni list Kurir izjavio je da od detinjstva sluša Lepu Brenu a da bi od svih srpskih selebritija najpre želeo da upozna Jelenu Karleušu.

To nije nimalo iznenađujuće budući da je JK poznata kao zastupnik prava manjina, u prvom redu gej populacije. Na pitanje da li bi promenio pol pred kamerama, Andrej je rekao da bi to učinio za 15 miliona eura.

Poznato je da popularni model ima cenu za sve. Zbog toga je propalo njegovo učešće na reviji Verice Rakočević za koje je tražio 15 000 eura a šuška se da će se pojaviti u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" za neverovatnih 50 000 eura.

Kada su ga novinari pitali ko se bolje ljubi muškarci ili žene, maneken je izjavio da sve to zavisi od umeća i pokreta usnama potvrđujući da je probao i jedno i drugo.

M.N

Pogledajte još