TRUDIM SE DA NE OSTAJEM NASAMO SA NJIM: Jelena Karleuša iskreno o komplikovanom odnosu sa suprugom Duškom Tošićem

Pevačica Jelena Karleuša progovorila je o svom odnosu sa suprugom Duškom Tošićem.

Pop zvezda najpre je otkrila da je kupila novu kuću. Pevačica je govorila o svom psu Alfi koga je udomila, a onda je spomenula novu nekretninu.

- Imam sedam životinja. Ne držim životinje u dvorištu, sve imaju iste uslove za život, a neke čak i malo bolje. Kad je reč o životinjama van moje kontrole, koji borave u azilima, trudim se da 10 ili 20 odsto dam tamo. Pristojno zarađujem i velika sredstva dajem kako bi se ublažila patnja životinja, jako sam osetljiva na njihovu patnju, to me i noću uznemirava. Žive u prostorijama, samo imaju grejalicu da im ne bude hladno - rekla je Jelena i dodala:

- Alfa živi u mojoj novoj kući koju sam kupila, ali se nisam uselila. Samo sam okitila jelku, on živi bolji život od ljudi koji su mu odsekli šape i rep i ostavili da umre na ulici.

Jelena je u i dalje u braku sa bivšim fudbalerom, iako im je odnos narušen već izvesno vreme. Kako je rekla, retko ostaju sami u njihovom domu na Dedinju, gde žive sa ćerkama u odvojenim sobama.

- Trudim se da ne ostajem sama u kući sa njim. Mogu da kažem da to nije ono što bih nazvala lepom komunikacijom, u ovim prazničnim danima bih se tako lepo izrazila. Sigurna sam da svaki čovek ima problem u odnosu u porodici ili sa nekim, to je život - rekla je Jelena u emisiji "Una, due, tre" i dodala:

- Nisam se udavala sa tom vrstom razmišljanja: "Šta bi bilo sa tobom nesrećniče da se nisam udala za tebe". On je rekao da bi igrao u "Real Madridu" da nije bilo mene. Smatra da nisam bila dobra za njega. Mislim da nema razloga da se žali. Nije mu bilo loše, nije oženio tako lošu ribu, imamo divnu decu, imao je lepu karijeru. Nisam slepica koja uzima lovu od njega, uvek sam lepo zarađivala.

Izvor: Kurir.rs/24sedam
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još