Ubicu Nikole Bojovića traži šest Lukinih "zemunaca"

"Zemunci" su u Crnu Goru stigli, kako se veruje, po nalogu Luke Bojovića vođe tog klana, koji je iz zatvora u Španiji naredio da njegovi ljudi istraže ubistvo njegovog brata Nikole.

"Vijesti" u crnogorskoj policiji saznaju da su “zemunci” neopaženo ušli u Crnu Goru, a podatak da se oni nalaze na primorju stigao je depešom iz Beograda kada su ih kolege iz Srbije obavestili da imaju "nezvane goste".

Sagovornik "Vijesti" ispričao je da su se “zemunci” zadržali kratko u Podgorici, ali da su najviše vremena proveli kod isturenih "jataka" Bojovićevog klana u Baru i kasnije u Budvi.

Razlog za posetu “zemunaca” bio je podatak, koji srpska policija ispituje još od prvog dana ubistva Nikole Bojovića, da je likvidacija naručena iz zavađenih crnogorskih mafijaških krugova.

"Imamo podatak da su pripadnici klana iz Beograda posetili svoje bliske saradnike u Baru. Upravo u tom gradu, gde imaju istureni svoj deo za Crnu Goru, raspituju se o svemu što ih može dovesti do naručioca ubistva Nikole Bojovića. Na taj način sklapaju zločin i vode neku svoju istragu", pojasnio je sagovornik "Vijesti".

Nikola Bojović ubijen je početkom maja ove godine u Ulici carice Milice.

(Izvor: Vijesti, Blic)

Pogledajte još