Gogić želi pobedu protiv Rada

BEOGRAD, 22. maja 2009. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Siniša Gogić rekao je da se nada da će njegovi igrači na utakmici protiv Rada pružiti dobru igru i pobediti, kako bi do kraja prvenstva popravili utisak iz ove sezone.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17 sati dočekuju ekipu Rada, u utakmici pretposlednjeg, 32. kola Super lige Srbije. Ulaz na utakmicu biće besplatan.

"Posle dobrog rezultata i igre protiv Jagodine cilj je da ostavimo isti utisak na preostale dve utakmice i tako obradujemo navijače i odužimo im se. Ekipa je spremna, atmosfera je dobra, vratili su se osmesi na lica. Nadam se dobroj igri i dobrom rezultatu", rekao je Gogić na konferenciji za novinare.

Utakmicu protiv Rada zbog povrede će propustiti Kleo, Nikola Lazetić ima povredu zadnje lože, dok je Ivan Tričkovski počeo sa treninzima. U timu neće biti ni Ognjena Koromana zbog suspenzije, dok je Fererira napustio ekipu i otputovao iz Beograda.

"Ostali igrači su spremni. Izabraću najbolji tim kako bismo pružili dobru igru i pobedili Rad", dodao je on.

Gogić je istakao da je u Zvezdu doveden za poslednje četiri utakmice u sezoni kako bi popravio atmosferu u ekipi i dodao da ne zna da li će i sledeće sezone ostati u klubu.

"Postavljen sam za četiri utakmice da popravim atmosferu i mislim da sam uspeo. Svaki trener ima viziju treninga i igre, volim da pobeđujem. Voleo sam lepu igru i kao igrač i kao trener. Slika o Zvezdi u inostranstvu je ona iz 1991. godine. Kada sam došao nisam mogao da verujem da se ovo dešava", istakao je on.

Najavljeno je da će utakmici protiv Rada prisustvovati i najstarija navijačica Zvezde Jela Sladaković iz okoline Prijedora, kojoj će čelnici "crveno-belih" ispuniti želju da uživo odgleda jedan meč.

Takođe, utakmici bi trebalo da prisustvuju i košarkaši Zvezde, koji će u subotu igrati peti meč finala plejofa protiv Partizana.

Fudbaleri Crvene zvezde zauzimaju treće mesto na superligaškoj tabeli sa 55 bodova, dva manje od drugoplasirane Vojvodine i 19 manje od šampiona Partizana.

Pogledajte još