Za subotu, 23. maj 2009.

BEOGRAD, 23. maja 2009. (Beta) - Naslovne strane beogradskih listova posvećene su danas drami bombaša, slučaju manastira u Crnoj Reci i sporazumu sa MMF.

BLIC - O hapšenju bombaša u Predsedništvu Srbije "Šta bi bilo da je umesto očajnika uleteo terorista". List najavljuje košarkaški meč "Opet Partizan ili konačno Zvezda". Stručnjaci MMF pišu za list "Program Vlade Srbije pod velikim rizicima, izbeći gomilanje dugova".

VEČERNJE NOVOSTI - O ugovoru Srbije sa MMF-om "Veći porezi manje plate". Završeno redovno zasedanje svetog arhijerejskog sabora SPC "Mladi menjaju crkvu". List objavljuje intervju sa potpredsednikom Vlade Božidarom Đelićem "Studenti neće trpeti".

DANAS - O izjavi generalnog direktora NIS "Rusi 'peglaju' gubitke". O tome da Srbija dobija ekonomske diplomate "Novi trošak države, a mala korist". O drami u zgradi Predsedništva "Očajnik bombama tražio pravdu".

POLITIKA - List objavljuje intervju sa Branimirom Glavašem "Kamo sreće da mi se sudilo u Hagu". O slučaju centra za lečenje bolesti zavisnosti "Roditelji narkomana podržavaju batine". Izjava državnog sekretara u ministarstvu pravde Slobodana Homena "Oči u oči sa bombašem".

PREŠ - O slučaju centra za lečenje bolesti zavisnosti u Crnoj Reci "Hvala na batinama". O drami u zgradi Predsedništva "Nisam hteo da ubijem Tadića".

Pogledajte još