BiH: Sudija koja je gola plesala pored prozora – udaljena s posla

0

Sudija Vrhovnog suda FBiH koja je bez odeće danima plesala i vežbala na kancelarijskom stolu ispred prozora razmaknutih zavesa, biće udaljena s posla.

Kako piše Dnevni Avaz, koji je 17. maja objavio fotografije sudije sklone ovoj vrsti egzibicionizma, Kancelarija disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog veća BiH odmah je započela istragu da bi se utvrdile sve okolnosti ovog skandaloznog slučaja.

U Kancelariji su potvrdili da je odmah podnesen zahtev za privremeno udaljenje sudije s posla a očekuje se da Prvostepena disciplinska komisija donese konačnu odluku o ovom zahtevu.

“Trajanje privremenog udaljenja je u ovom trenutku neizvesno, ali će se za to vreme utvrditi činjenice važne za eventualno vođenje disciplinskog postupka. Identitet sudije se ne može otkriti s obzirom na to da disciplinski postupak nije još pokrenut. Može se očekivati i da svaki eventualni daljnji postupak bude zatvoren za javnost, s obzirom na specifičnost situacije”, kazali su u Kancelariji disciplinskog tužioca.

(Izvor: Tanug, B92)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.