Kurir uzvraća Nataši – U laži su kratke noge

0

Posle današnjeg saopštenja "povređene" Nataše Bekvalac, koja po ko zna koji put glumi žrtvu i tvrdi da joj Kurir uništava život objavljujući, navodno, neistine o njoj, oni su rešili da je podsete na još nekoliko činjenica o njoj samoj.

Prema rečima Kurira, pava istina je da je Nata sama plasirala bombastičnu vest da je ponovo bila u društvu sa Ćazimom. Vest da su posle tog “iznenadnog” susreta na njenom nastupu u Beogradu zapalili i na Ibicu prvo je plasirana u crnogorskom izdanju magazina Svet. I to je tako prošlo. Dok nije došlo do Kurira, čiji izvori potvrđuju da je reč o marketinškom triku koji je pevačica osmislila u dogovoru sa albanskim biznismenom.

Njoj je, po njihovim rečima, zbog novog albuma bila potrebna reklama, dok je Ćazimu, kao svakom muškarcu, a i uspešnom biznismenu, imponovalo da ga mediji povezuju s atraktivnom pevačicom. On je i sam pre godinu dana potvrdio da Kurir mnogo toga zna o njegovoj vezi sa srpskom pevačicom.


Na otvaranju splava “River”, Foto: Nadlanu.com

“I gde je onda odjednom zapelo?! Šta je to lepu Natu navelo da skocka saopštenje u kojem su sve same laži. Baš bi bilo lepo suočiti se s njom na sudu! I izneti pred nju sve dokaze o njenim susretima s gospodinom Osmanijem. Pozvati i njega da posvedoči o njenim lažima. Laž da se nisu videli na splavu “River” mogla je da prođe, jer njega bi tamo retko ko i prepoznao da se ona sama nije pohvalila da su se sreli.

I da ona i njene sestre i drugarice nisu unaokolo pokazivale fotografije s njim. Baš kao što su se hvalile da su se družile s njim i na Ibici. To da ih je on sponzorisao, kao što ona kaže u svom saopštenju, nigde u Kurirovom tekstu nije navedeno, ali zato su se devojke same odale.”, piše Kurir.

IZVOR KURIR

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.