Muški svet: Šta jutarnji rituali govore o njemu!?

0

Jeste li se ikada zapitali šta oni vole da rade kada se probude? Ne, ne vole svi to da rade, iako im je tada libido na vrhuncu. Pitajte svog partnera kakva jutra voli i saznajte što to govori o njemu.
Na temelju anketnog ispitivanja saznali smo koje su najdraže muške aktivnosti ujutru.

20 posto njih želi seks

Muškarci koji se seksu nadaju čim otvore oči puni su energije i života, odličnog smisla za humor. Ne morate da brinete ako vi lično ne volite jutarnji seks, ovaj muškarac će imati želje i energije i u ostatku dana.

26 posto dan započinje tuširanjem

Ovo muškarac stoji sa obe noge čvrsto na zemlji. Svoje obaveze shvata ozbiljno i nema vremena za gubljenje. Upravo iz tog razloga dan započinje osveženjem. Ako je i vaš frajer jedan od ovih, budite srećni jer u njega možete imati puno poverenje. Osim toga, ovi muškarci obožavaju detalje i fine stvari pa uživajte u njima zajedno s njim.

16 posto vodi brigu o zdravom životu

On je pun planova, za sebe i za druge. Svaki minut želi da iskoristiti na pravi način. Vrlo je savestan i odgovoran, pogotovo kada je zdravlje u pitanju. Pošto zdrav život zahteva puno vremena i energije, srećnica si ako u celom svom planu uvek ima vremena za vas.

25 posto pije kafu

Ovaj hedonista ne voli žurbu i za sve ima vremena, ili barem on tako misli. Verovatno ćete retko kada da ga vidite nervoznog. Ako nemate problema sa tim da ga tu i tamo pogurnete da malo požuri, on će vas upoznati sa čarima istinskog hedonizma.

Izvor: Index.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.