Muški svet: Šta jutarnji rituali govore o njemu!?

20 posto njih želi seks

Muškarci koji se seksu nadaju čim otvore oči puni su energije i života, odličnog smisla za humor. Ne morate da brinete ako vi lično ne volite jutarnji seks, ovaj muškarac će imati želje i energije i u ostatku dana.

26 posto dan započinje tuširanjem

Ovo muškarac stoji sa obe noge čvrsto na zemlji. Svoje obaveze shvata ozbiljno i nema vremena za gubljenje. Upravo iz tog razloga dan započinje osveženjem. Ako je i vaš frajer jedan od ovih, budite srećni jer u njega možete imati puno poverenje. Osim toga, ovi muškarci obožavaju detalje i fine stvari pa uživajte u njima zajedno s njim.

16 posto vodi brigu o zdravom životu

On je pun planova, za sebe i za druge. Svaki minut želi da iskoristiti na pravi način. Vrlo je savestan i odgovoran, pogotovo kada je zdravlje u pitanju. Pošto zdrav život zahteva puno vremena i energije, srećnica si ako u celom svom planu uvek ima vremena za vas.

25 posto pije kafu

Ovaj hedonista ne voli žurbu i za sve ima vremena, ili barem on tako misli. Verovatno ćete retko kada da ga vidite nervoznog. Ako nemate problema sa tim da ga tu i tamo pogurnete da malo požuri, on će vas upoznati sa čarima istinskog hedonizma.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još