Noć u Bg: Skočio sa mosta, prošao sa razderotinom i povredom podlaktice

Tokom noći u Beogradu se dogodio jedan saobraćajni udes u kojem su tri osobe povređene, dok je jedno lice povređeno prilikom skoka sa mosta, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 35 godina je sinoć oko 20:25 časova skočio sa Starog železničkog mosta zadobio razderotinu na čelu i povredu podlaktice i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Tri osobe su povređene u sudaru dva automobila oko 00.20 časova na uglu ulica Dušana Vukasovića i Nehruove, kazala je Macura.

Muškarac star oko 20 godina žalio se na bol u vratu i stomaku, drugi muškarac star 25 godina zadobio je oguljotinu lakta, a treća osoba, stara 20 godina, žalila se na bol u vratu, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 116 intervencija od kojih 21 na javnim mestima, a pomoć lekara su najčešće tražili astmatičari, rekla je Macura.
Za 24 sata Hitna pomoć je obavila 239 intervencija od kojih 54 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći savetovala je merenje krvnog pritiska, uzimanje doručka i redovne terapije, osvežavanje voćem i napicima, što više odmora i boravak u parkovima i pored reka.

Izvor: Tanjug, Blic

Pogledajte još