POPUSTILA: Pao prvi seks Stanije i Filipa u kupatilu?!

0

Nakon samo nekoliko sati nakon što je uživo u programu "Farma – Narod pita“, izjavila da nikada sebi ne bi dozvolila da u rijalitiju ima seks i da je gledaju milioni ljudi, Stanija je izgleda promenila mišljenje.

Starleta Stanija Dobrojević nije mogla da ispuni svoje obećanje dato pred milionima gledalaca da joj se seks na imanju nikako neće desiti jer je u petak predveče imala seks sa svojim Filipom Panajotovićem. Naime, kako se saznaje od izvora bliskog produkciji, starleta i maneken su svoje strasti zadovoljili u kupatilu, gde nema kamera, a u režiji su mogli da se čuju uzdasi koji su odali šta se tamo zbiva.

Iako je zadruga strogo zabranila da dva farmera u isto vreme borave u kupatilu, upravo zato što tamo nema kamera, Stanija i Filip nisu poslušali naređenje, već su se upravo tamo prepustili emocijama i stavili tačku na dva meseca suzdržavanja.

U trenutku vođenja ljubavi nisu skinuli mikrofone, te je produkcija mogla da čuje njihovo dahtanje i odmah shvati o čemu se radi – rekao nam je naš izvor i dodao da su se njih dvoje nakon tog čina pravili kao da se ništa nije desilo i nikome od ukućana nisu ništa rekli.

Sada se samo postavlja pitanje da li će ih zadruga razotkriti i ostatak farmera pismom obavestiti šta se dešavalo u kupatilu, jer je običaj da svaki put kazne one koji ne poštuju osnovna pravila na imanju.

Izvor: Svet

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.