Stojadinović: Nećemo dovoditi igrača ako se ne usaglasimo

"Postoji jedinstvo u klubu. Napravljena je sportska komisija, a tu smo predsednik i ja, i za svakog igrača se konsultujemo i usaglašavamo stavove. Ako se oko nekoga ne usaglasimo, taj neće biti doveden. Potrebno nam je još pet ili šest igrača", rekao je Stojadinović novinarima na stadionu Zvezde.

Prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu je napadač Đorđe Rakić, koji je doveden bez obeštećenja, a Stojadinović je naveo da će biti dovedeni i fudbaleri koje će klub morati da plati.

"Biće igrača koji će biti skupi, ako hoćemo kvalitetnog igrača moraćemo da ga kupimo. To će biti potrebno na dva ili tri mesta gde su ključni problemi. Tu ne smemo da promašimo, ja sam odgovoran i ako se promaši pokupiću se i otići", naveo je Stojadinović.

On je rekao da je Zvezda blizu dovođenja još dva igrača, ali nije želeo da otkrije o kome se radi.

"Ćutimo dok ne završimo posao, tek tada ćemo ih predstaviti. Na pravom putu smo da dovedemo dvojicu", kazao je Stojadinović.

Na prozivci Rikarda Sa Pintua pred novu sezonu pojavili su se i Anid Travančić i Saša Jovanović koji su u Zvezdu došli na probu.

"Jovanović je iz Kolubare, 1994. je godište, i nisam video bržeg igrača, što ne znači da je dobar za Zvezdu. Travančića je doveo predsednik Džajić. Ništa nas ne košta da probamo, a ako se pokaže da su za Zvezdu povešćemo ih na pripreme", rekao je sportski direktor Zvezde.

Stojadinović je kazao da klub u naredne dve nedelje mora da dovede dva ili tri "ozbiljna igrača" na poziciji štopera.

"Potrebni su nam štoperi. Računali smo za ovu sezonu na Uroša Spajića i Aleksandra Pantića, ali Spajića smo morali da prodamo zbog licence, a ostali smo možda i bez Pantića koji je zatražio raskid ugovora. Ko ne voli Zvezdu i ko nema srca da se izbori sa problemima, ne treba ni da igra u Zvezdi, neka ide. Ko nije spreman da se jednim delom žrtvuje, nije dobrodošao", rekao je Stojadinović.

Mediji su prethodnih dana pisali da je Zvezda blizu dobođenja Dose Žuniora iz kiparskog AEl-a i Aleksandra Kovačevića iz Spartaka ali je Stojadinović rekao da su to dezinformacije.

On je dodao da ne zna ništa o transferima Oumarua Abubakara iz Vojvodine i Vladimira Radivojevića iz Javora, kao i da nije upoznat o prelasku Nemanje Radonjića iz Partizana.

Fudbaleri Zvezde ostaće u Beogradu do nedelje kada će otputovati za Slovemniju na prvi deo priprema.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.