Horoskop: Na kakve komplimente padaju muškarci?

OVAN
“Fantastično! Nikad nisam videla da je neko to tako dobro uradio!”
Ambiciozni, puni energije i otvoreni, Ovnovi su kraljevi u individualnim sportovima, ali i prirodni vođe svakog tima. Na vlastitu inicijativu sposobni su da daju najbolje od sebe.

BIK
“Kako je to lepo! I još je tako slatko i fino.”
Čak i ako se samo šetate i gledate izloge, primetićete da je njegovo neverovatno oko osetljivo na lepo. Niko ne ceni lepotu i umetnost kao Bik. Neka uživa u tome s vama. Ko zna šta će vam pružiti za uzvrat.

BLIZANCI
“Šta ćemo da probamo sledeće? Kuda idemo?”
Blizanci su nepresušno vrelo novih ideja i želje za stalnim kretanjem. Kreativnost i neprestana mentalna stimulacija njihova su pokretačka sila. Podržite njihove ideje, podstičite ih na nove i podelite njihov entuzijazam.

RAK
“Možemo ostati kod kuće večeras, ja ću kuvati!”
Premda je Rak kućni tip koji je i sam maher u kuvanju, ovom metodom ćete ga dirnuti jer za njega ljubav ide kroz stomak. Razmislite o pripremanju morske hrane, a on će sutra za vas uraditi mnogo više od kuvanja.

LAV
“Zaista si sjajno postupio!”
Niko toliko ne voli uspeh i divljenje kao Lav. Jednostavno ne možete da preterati sa pohvalama dok god se vidi da su one iskrene. Samo napred s komplimentima i bićete predmet obožavanja.

DEVICA
“Nemam više strpljenja. Molim te, pomozi mi da ovo shvatim.”
Devica je vrlo strpljiva kada su u pitanju detalji i problemi. Primera radi, ne postoji taj matematički problem koji ne zna da reši. I povrh svega, najveće zadovoljstvo joj je kad može da pomogne.

VAGA
“Kakvo je tvoje mišljenje o tome?”
Prvak u partnerskim odnosima definitivno je Vaga. Oslonite se na nju, uključite je u sve što radite i čime se bavite i videćete kako će joj oči zasijati. Vagi nisu strani kompromisi, pa joj ni to neće teško pasti.

ŠKORPION
“Ti si jedini kome ovo mogu da kažem…”
Podelite neku veliku tajnu sa svojim Škorpionom, posebno ako se radi o nečemu što ne može ni da nasluti i duboko ćete ga dirnuti jer on je kralj diskrecije.

STRELAC
“Onda, zašto ne bismo samo spakovali torbe i otišli?”
Čak i ako putovanje ne dolazi u obzir, sama pomisao na put razveseliće vašeg Strelca. Njegova želja i entuzijazam biće vaši.

JARAC
“Niko drugi to ne bi mogao da uradi.”
Jarac poseduje retku kombinaciju ambicije, sposobnosti i odgovornosti. Neumorno mu laskajte, ali budite iskreni i on će jednako neumorno raditi na tome da vi budete srećni.

VODOLIJA
“Želiš li da to uradimo drugačije?”
Nonkonformiste i individualce željne slobode, Vodolije usrećuje kada ostave krdo iza sebe i krenu vlastitim putem. Ljubitelji su i moderne tehnologije pa ako se izgube na putu, ponudite im svoj GPS. Biće vaši!

RIBE
“Zbog tebe se osećam mnogo bolje.”
Saosećajnost i empatija su dva glavna sinonima za Ribe. Podsetite ih na te njihove karakteristike i povezaće se s vama još snažnije. Ipak, budite oprezni – da im ne naterate suze na oči.

(Izvor: Blic žena )