Serena: Bilo bi zabavno igrati protiv Mareja

Nakon što ga je jedan navijač izazvao na Tviteru rekavši da bi Serena Vilijams mogla da ga pobedi, Marej je u svojoj kolumni za Bi-bi-si predložio meč sa Serenom Vilijams koji bi mogao da izazove interesovanje ljubitelja tenisa.

"Nikada nisam razmenio udarce sa Serenom, koja je očigledno neverovatna teniserka. Mislim da će ljudima biti interesantno da vide ovaj duel izmedu žene i muskarca", rekao je Marej.

Serena Vilijams se danas našalila na ovu temu.

"Stvarno? On želi da igra sa mnom? Da li je siguran? To bi bilo zabavno. Sumnjam da ću osvojiti poen, ali to bi bilo zabavno", rekla je najbolja teniserka sveta.

Do sada je odigrano nekoliko mečeva između muškarca i žene, a jedan od najpoznatijih bio je duel Bili Džin King i Bobija Rigsa 1973. godine.

"Marej je jedan od trojice najboljih tenisera... Definitivno ne želim da igram protiv njega, ali možemo da priredimo mali šou, to bi bilo u redu", rekla je Serena Vilijams.

Marej je u svojoj kolumni predložio da se taj meč igra u Las Vegasu, dok je Serena dodala da bi trebalo da se igra na šljaci kako bi uopšte imala šansu.

Beta

Pogledajte još