Užas: Silovali devojku, pomagali im specijalci MUP RS

Kao direktni izvršioci silovanja nesrećne devojke iz Gradiške označeni su Izet Hasanović i Hajrudin Barjaktarević. Hasanović je priznao zločin i određen mu je jednomesečni pritvor, a Barjaktarević je pobegao u Dansku, pa će za njim biti raspisana međunarodna poternica.

Da čitav slučaj bude još tragičniji, Okružno tužilaštvo Banjaluka nakon saslušanja nije ni zatražilo određivanje pritvora dvojici specijalaca MUP RS, pa su oni pušteni da se brane sa slobode. Jedina pravda koja je za sada stigla Marića i Boškovića je ona da su suspendovani i da je upućen zahtev za pokretanje unutrašnjeg postupka. U akciji koja je šokirala MUP RS uhapšen je i Srđan Čolić, vlasnik noćnog kluba “Crush“, u kojem se dogodilo silovanje, ali je i on nakon saslušanja pušten na slobodu.

Šokantan slučaj CJB Banjaluka prijavila je oštećena 12. juna ove godine, nakon čega je dobro skriveno klupko počelo da se odmotava. Utvrđeno je da je devojka, koja je radila kao hostesa, brutalno silovana u noćnom klubu “Crush” 7. juna ove godine.

Devojka je inspektorima ispričala da je u jutarnjim časovima bila u društvu Hasanovića i Barjaktarevića, te da je u jednom trenutku osetila kako gubi svest. Prisetila se da je u gotovo bespomoćnom stanju odvedena u pomoćnu prostoriju noćnog kluba, gde je nepoznati muškarac pokušao da joj skine donji veš. U početku se branila, ali je onda totalno izgubila svest.

Nakon buđenja specijalni policajac Bošković odvezao ju je kući, kao da se ništa nije dogodilo. Za nesrećnu i povređenu devojku usledili su dani agonije, jer joj je tada Bojan Marić pretio da ne sme ništa da prijavi policiji. Devojka je ipak prikupila dovoljno hrabrosti i odlučila da ispriča policiji sve što se dogodilo.

Prema izvoru bliskom MUP RS Marić i Bošković su poznati po tome što u Gradišci angažuju hostese za razne promocije po noćnim klubovima.

Izvor: Kurir

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.