Per aspera, al' astra ni u tragovima X

Malo je oblasti muško-ženskih odnosa koje nisu obrađene već hiljadama puta, a neuspešno startovanje je jedna od njih. Osim podizanja ženskog samopouzdanja, ono donosi i opšte popravljanje raspoloženja ženskog roda jer se takvi startovi kasnije prepričavaju u većem ženskom društvu.

Kao i obično, iz nekoliko praktičnih primera videćemo kako se to (ne) radi:

Dijalog iz kafića.

Mesto: Kafić.

Vreme: Nedavno.

Lica: lepotica u kafiću koja sedi sama za stolom i ja, koji prilazim stolu za kojim lepotica sedi. Sama.

- Ćao, lepotice! Nadam se da nemaš ništa protiv da ti se pridružim?

- Nema problema. Ti se pridruži, a ja idem.

Zdravo, lutko! Kako si mi? Šta misliš o tome da dođeš kod mene, da malo prelistamo nove kataloge ženskog donjeg veša, onaj Viktorijin Ženski Sekret i to? Već su se pojavile strašne nove kolekcije, a manekenke bombe, prosto poželiš da iscepaš onaj veš na njima… kako to misliš, da iscepam list iz kataloga i njime se isečem po celom telu? Pa ne znam baš, te posekotine od papira mnogo bole… halo… halo?!

Ćao, mačko! Šta radiš večeras? Ništa? Pa to ti je bezveze. Bilo bi ti mnogo zanimljivije kada bi nešto radila, heheh... Dobro, eto, samo sam to hteo da pitam. Čujemo se, ćaooo… šalim se, šalim se! Mislio sam ako hoćeš da odemo zajedno do keja, da šetamo, da se ljubimo i dodirujemo telima? Kako to misliš, da dodirnem telom trotoar? Kako to misliš, horizontalno i što većom brzinom?

„Hej, zdravo! Gde si, kako si? Šta ima novo kod tebe? Ma šta kažeš? Ostavio ti je poruku da mora radikalno da promeni svoj život i otišao sa sisatom tinejdžerkom na Kubu? Kakvo đubre! Ne mogu da verujem. Šta, saznala si i da te je već mesecima varao, da su se potucali po motelima? Strašno, strašno... Nego, slušaj, ne očajavaj, uvek imaš mene. Znaš da te oduvek simpatišem. Znam šta ćemo! Dođi kod mene da gledamo jedan super film, to će te oraspoložiti! Zove se „Priča iz Los Anđelesa“. Stiv Martin u krizi srednjih godina sa’vatava jednu tinejdžerku, onu konjastu što je posle glumila u Seks i grad i odlaze zajedno u motel... halo... halo?

(old_image)
Pogledajte još