PRLJAVA PRIČA: Filip otkriva istinu o zabavljanju i noćima sa Jovanom

Po izlasku iz Lisovića, novinari su sačekali Filipa Panajotovića. Za BlicTV maneken je otkrio svoju priču o njegovoj vezi sa Jovanom Nikolić, pošto su mu novinari preneli Jovaninu verziju. Nikolićeva je izjavila da je ona ostavila manekena jer su joj stizale poruke da je on gej.

"To je ta priča? Ma super je priča. Ako treba ja ću vam pokazati poruke sa "Fejsbuka" da razotkrijete Jovanin indetitet. Ja sam u ovoj zgradi već bio, snimali smo nekoliko epizoda za "VIP Room" kada su došle ona i njena sestra. Pitao sam Boška ko su one, a on mi kaže pa to su neke curice, došle su da urade dve, tri emisije. Meni su se mnogo onako svidele i Aca Jovović koji je radio sa mnom emisiju, ja ga pitao "koju ćeš od njih dve", a on mi rekao najiskrenije da mu je sve jedno i onda smo se dogovorili da zajedno izađemo - pričao je Filip pomalo stidljivo prenosi Pulsonline.

- Ja sam odmah ušao u kontakt sa Jovanom, a prvo veče smo izašli u Nišu. Odvela me u neku zgradicu neke njene drugarice, a ja sam bio šokiran kako sve izgleda. ali nije bitno, ono što sam hteo, ja sam to dobio. Bilo nas je četvoro, petoro u istoj sobi, a nas dvoje u kupatilu pored i ja sam dobio šta sam hteo. Nakon toga izašao sam napolje, a posle je ona bila kod mene dva dana, tu je sve bilo super, ali onda sam provalio da ona stvarno ne zna da priča...ti neki humori njeni, koji su iz praistorijskog doba, da kada sam u društvu sedim i crvenim...Uvideo sam da je to budalaština i tada sam zapalio za Tursku, gde sam sreo moju bivšu devojku. Tada sam bio sa njom, pa posle sa još jednom. Jeste bilo njoj neprijatno sve to, imam sve poruke, nije problem da ih pokažem.Onda je ona meni rekla da je bolje da raskinemo...ne, najbolje da ne...tako da nije bitno ko je koga ostavio, neka bude da je ona mene, al ovo je sve istina - ispričao je Filip za BlicTV.

Izvor: 24sata

Pogledajte još