Novi Sad: Ranjen mladić na 50 metara od stanice policije

Kako je potvrđeno u Policijskoj upravi Novi Sad, pucnjava se dogodila oko 15 časova u ulici koja se nalazi u neposrednoj blizini Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“ i na samo nekoliko stotina metara od glavne policijske stanice.

Okolnosti pod kojima je došlo do pucnjave još uvek nisu poznate, poručuju iz policije i dodaju da je istraga u toku, te da će uskoro biti više informacija.

Prema nezvaničnim saznanjima njega su na ulazu zgrade u ulici Dimitrija Avramovića broj 4 nepoznati mladići sačekali, udarili ga tupim predmetom po glavi, a zatim ispalili hitac u leđa i pobegli.

Ranjeni mladić je kolima hitne pomoći transportovan u Urgentni centar KCV, a njegovo zdravstveno stanje i ozbiljnost povreda još uvek nisu poznati.

Na mestu pucnjave su brojne policijske ekipe, a za napadačima je organizovana potera u koju je uključen i policijski helikopter koji nadleće Novi Sad.

Kako kaže portparolka KCV, Jelena Jurišin, mladić je zadobio teške telesne povrede, zbog čega je iz Kliničkog centra Vojvodine prevezen na odeljenje za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici.

Prema rečima svedoka, u mladića je pucano kod Univerexportove radnje koja se nalazi u jednoj od zgrada na Bulevaru, a nakon što je pogođen on je otrčao nekih stotinak metara dalje i pao u jedno dvorište između zgrada.

Izvor: Novinenovosadske.rs, 021.rs

Pogledajte još