Drulović: Pobediće tim koji napravi manje grešaka

"Maksimalno smo se potrudili da se igrači što bolje oporave za predstojeći meč.Očekujem od igrača istu posvećenost kao i na prethodne četiri utakmice", rekao je Drulović na zvaničnoj konferenciji za novinare.

On je naglasio da u finalu računa na Milana Vojvodića koji je izostao sa polufinalne utakmice zbog suspenzije.

"Oba tima zaslužju da se nađu u finalu, jer smo imali jake polufinalne mečeve. Oni koji eliminišu u polufinalu Portugaliju i Španiju svakako da zaslužuju finale." rekao je Drulović.

On je naglasio da će finale svakako biti mnogo teža utakmica nego što je to bio susret sa Francuzima u grupnoj fazi takmičenja, kada je bilo nerešeno - 1:1.
"Naravno da je to bila potpuno drugačija utakmica, jer sam želeo da sačuvamn igrače eventualne suspenzije", rekao je Drulović i dodao da se nada najboljem ukoliko se igrači i u finalnoj utakmici budu maksimalno zalagali.

Drulović je podvukao da će odlučiti nijanse.
"Ne bih da izdvojim ni jednog francuskog fudbalera, s obzirom da su svi fantastični. Biće opasni sa svih pozicija i moraćemo da vodimo računa o njima kao o grupi, a ne samo o 11 individualaca", rekao je Drulović.

Selektor Francuske Fransis Smerecki izjavio je da izuzetno poštuje srpski tim kao "dobro organizovanu ekipu sa nekoliko visoko kvalitetnih pojedinaca". Finalna utakmica prvenstva Evrope za igrače do 19 godina između Srbije i Francuske igra se u četvrtak od 20,45 po našem vremenu.

(Tanjug)

Pogledajte još