Ljubavni horoskop za 2. avgust

OVAN

Pokušajte da taktizirate za zemljanim znacima, Jarcem ili Bikom, a ako od jedne Device očekujete poklon, naročito ako ste žena Ovan bilo bi dobro da budete taktični. Mesec vam svojim položajem pomaže da rešite ljubavnu dilemu na najbolji način po vas. Jednu Vodoliju smatrate svojom “sudbinom”.

BIK

Tranzit Saturna vas čini veoma zatvorenim u sebe, a tranzit Meseca spremnim da izađete u susret nekome ko će vam pričati o svojim ljubavnim jadima. Ako se radi o Ovnu, saslušajte ga. Asteroid Karma iz Vage u ovom znaku u vašoj astrološkoj kući posla znači da će neko iz poslovnih krugova da vam otovori dušu, pišu "Novosti".

BLIZANCI

Dobićete poziv da se sretnete sa jednim Rakom koji je spreman da sa vama ponovo izlazi, što vam može pomoći da povratite sigurnost u sebe, naročito ako nađete pravi način kako da sa njim uspostavite odnos u kome nijedna strana neće biti povređena.

RAK

Ne odgovara vam pozicija Meseca u znaku Blizanaca i čini vas previše nervoznima u društvu nekog vazdušnog znaka. Nikako ne ulazite u kombinaciju sa Ovnom, naročito ako ste nedavno raskinuli vezu, jer će vas proučavati, analizirati a moguće je i da se radi o nekome ko vam je ozbiljna konkurencija u ljubavi.

LAV

Zbog pozicije Urana koji pravi dobar aspekt sa vašim Suncem moguć je susret sa nekim ko će vam biti veoma drag na prvi pogled. Pozicija Marsa i Jupitera vas čini posebno zainteresovanima za tajnu vezu sa nekim ko često putuje ili sa nekim s kim ste nekada imali flert na putu.

DEVICA

Zbog tranzita Marsa i Jupitera možete biti u situaciji da obnovite jedno prijateljstvo koje vam je mnogo značilo. Biće vam potrebno mnogo strpljenja za Blizance, a to vam baš neće ići od ruke. Mnogo toga ste rekli što nije trebalo nekom ko pokušava da vas nadmudri, što se loše odražava i na sferu ljubavnih odnosa.

VAGA

Vi ste neko ko se poigrava drugima, naročito onima koje voli. Nije to ništa strašno ako niste u vezi sa nekim ljutitim predstavnikom Zodijaka koji se oseća ugroženim zato što ga tretirate kao malo dete. Tranzit Marsa deluje i dalje nepovoljno na vas i verovatno će vam neko na lep način dati do znanja šta mu kod vas smeta.

ŠKORPIJA

Asteroid Karma u astrološkoj kući tajni vam omogućava da istrajete na putu ostvarenja nečega što vam je veoma bitno. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vam Rak ili Blizanci ne budu pružili mnogo pažnje. Imate mogućnost da se postavite kako treba da biste znali na čemu ste.

STRELAC

Tranzit Meseca donosi mnogo toga o čemu niste razmišljali, kao što je susret sa nekim na koga dugo već mislite ali niste želeli da napravite prvi korak i pozovete osobu koja vas je možda na neki način I povredila. Nemojte se previše opterećivati onim što mislite da bi neko mogao pričati o vama.

JARAC

Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada je u pitanju odnos sa jednim Lavom. Ako se radi o Raku ili Biku to će vam lako poći za rukom, jer se radi o nekom ko nije ni malo ravnodušan prema vama, naprotiv. Neku vezu sa ovim znacima imate, moguće i poslovno-ljubavnu, nedovoljno definisanu.

VODOLIJA

Asteroid Juno u vašem znaku u dobrom aspektu sa Mesecom savršeno odgovara društvenim tipovima vašeg znaka koji dugo nisu imali vremena da se posvete sadržajnijem društvenom životu. Trebalo bi da se sretnete sa nekim ko vam je veoma naklonjen i ko bi želeo da razgovara sa vama o nečemu veoma bitnom. Bik, Blizanci i Vaga pokušavaju da vam nametnu svoje društvo.

RIBE

Ovo bi mogao biti veoma naporan dan za one neprilagodljive predstavnike vašeg znaka koji su skloni da drugima nameću svoju volju, između ostalog i ljubavnom parnteru. Zbog Meseca u Blizancima i Marsa u Raku možete biti previše impulsivni .Dajte priliku nekom ko vas dugo vreme već kontaktira da se sretenete.

(Izvor: Večernje novosti - Jasminka Holclajtner)

Pogledajte još