Žene varaju u istoj meri kao i muškarci!

Teško je ustanoviti potpuno tačne brojke jer se ova vrsta istraživanja bazira isključivo na nečijoj iskrenosti, ali poslednja studija sprovedena na Univerzitetu Indijana i Mančester Metropolitan Univerzitetu, navodi da oko 20 do 25 odsto muškaraca vara u odnosu na 15 do 20 procenata žena koje se bave ovom nemoralnom aktivnošću. Ostale ankete navode i znatno veće brojke, čak 50 odsto žena je zauzeto vanbračnim aktivnostima (!?)

Dok muškarci pribegavaju švrljanju sa strane zbog seksa, žene na ovaj način tragaju za emocijama koje im u vezi/braku nedostaju.

Uglavnom je varanje znak nekog većeg problema u vezi, međutim žene, više nego muškarci imaju tendenciju da negde drugde potraže ispunjenje kada se osećaju neželjeno, neshvaćeno i kada imaju osećaj da ih neko ne ceni dovoljno. Tu su i uzbuđenja koje donosi porast adrenalina pri ovim avanturama, kojima žene idu u susret kada stvari kući postanu jednolične.

Koji god razlozi da su u pitanju, činjenica je da žene varaju isto koliko i muškarci. Nema polne nevinosti kada je preljuba u pitanju!


Cosmopolitan

Pogledajte još