Noć u Beogradu: U pet udesa osmoro povređeno, dvoje teže

Motociklista, muškarac star oko 27 godina, sinoć je u udesu koji se dogodio oko 20 časova na Obrenovačkom putu kod Ade Ciganlije zadobio hematom glave i otvoren prelom skočnog zgloba, rekao je Lutovac.

Povređeni muškarac prevezen je na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, istakao je Lutovac.

Muškarac star oko 42 godine je u udesu oko 01.30 časova na Batajničkom putu u pravcu prema Novoj Pazovi teže povređen, zadobio je prelom nosa, a prevezen je u Urgentni centar, kazao je Lutovac.

Tri osobe su u udesu oko 23.25 časova na uključenju sa Tošinog Bunara na autoput zadobile istegnuće vratnog dela kičme. Dva muškarca stara oko 33 i oko 29 godina i devojka stara oko 19 godina, prevezeni su u KBC Bežanijska Kosa, naveo je Lutovac.

Dve osobe su povređene u udesu oko 22.50 časova na Ugrinovačkom putu. Muškarac star oko 36 godina zadobio je kontuziju glave, komocioni sindrom, a žena stara oko 33 godine zadobila je kontuziju kolena i žalila se na glavobolju.

Muškarac star oko 52 godine
je u udesu oko 19.10 časova u Ulici Majora Zorana Radosavljevića zadobio kontuziju glave i prevezen je u Urgentni centar, rekao je Lutovac.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 114 intervencija od kojih 25 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili srčani bolesnici, dodao je Lutovac.

(Izvor: Blic, Tanjug)

Pogledajte još