Monstruozno: Otišao u školu nakon što je ubio roditelje na spavanju (VIDEO)

Policija veruje da je u ponedeljak rano ujutru, pre nego što je otišao u školu, Marselo ubio žrtve dok su još spavale pucajući iz pištolja kalibra 9mm.

Njegov otac – Luiz Paseginji, kapetan u policiji, nađen je u krevetu, a majka Andrea, vojni policajac, na kolenima na sred spavaće sobe.
Baka i tetka pronađene su mrtve u drugom delu kuće.

Nako celog dana provedenog u školi Marselo se vratio kući i izvršio samoubistvo pucajući u slepoočnicu iz očevog službenog pištolja.

Na mestu zločina policajci su našli još jedan pištolj.

(old_image)
Marselo sa ocem

"Sve ukazuje na to da je Marselo Peseginji ubio roditelje i rođake“, izjavio je potparol policije Sao Paola na pres konferenciji.

On je dodao da je Marselo rekao prijatelju da želi da ubije roditelje i postane plaćeni ubica.

U izjavi koju je njegov prijatelj dao policiji stoji i: „Uvek mi je govorio da želi da postane plaćeni ubica. Skovao je plan da u toku noći ubije roditelje, njihovim kolima pobegne i da živi u nekom napuštenom skloništu.“

Komandir policije Sao Paola isključio je mogućnost da je ubistva izvršio neko drugi.

(old_image)
Marselo i mama

Tinejdžer je, izgleda, bio inspirisan zločinom poznatim kao „Ubistva u Amitvilu“ koji se dogodio 1974. godine. Tada je Ronald De Feo ubio roditelje, dva brata i dve setre u porodičnoj kući. Žrtve su takođe ubijene na spavanju, a De Feo služi doživotnu kaznu.

U prilog verovanju policije da se Marselo ugledao na ubicu iz Amitvila govori i činjenica da je on nedavno na svom Fejsbuk profilu okačio popularnu fotografiju na kojoj se navodno nalazi duh najmlađeg člana ubijene porodice De Feo.

Sigurnosne kamere su "uhvatile" Marsela kako bezbrižno ide ka školi i ako je malo pre toga izvršio četvorostruko ubistvo:

J.R.

Pogledajte još