Kakav je idealan muškarac za letnju avanturu?

Ako verujete da za kratku letnju avanturu žene biraju samo zgodne, visoke, vrlo negovane i lepo građene muškarce, sa naglašenim trbušnjacima, u velikoj ste zabludi.

Predstavnice slabijeg pola iz nekoliko evropskih zemalja su nedavno učestvovale u anketi i priznale da bi za neobaveznu letnju avanturu najradije izabrale savim običnog muškarca, sa bradom starom nekoliko dana, pa čak i viškom kilograma. Prema rezultatima te ankete, ženama ne smeta ako je on pomalo neuredan, sa neobrijanom bradom i kojim kilogramom viška.

Do sličnog zaključka došli su naučnici u Australiji koji su nedavno sproveli istraživanje među pripadnicama slabijeg pola, a rezultate objavili u najnovijem broju stručnog časopisa "Evolucija i ljudsko ponašanje". Naime i australijski naučnici uočili su veliku promenu u ženskom ukusu.

Dok je pre neku godinu neobrijana brada smatrana znakom nedovoljne brige o ličnoj higijeni, čini se da danas damama veću sigurnost ulivaju muškarci sa bradom, naročito onom koju puštaju desetak dana. Sem toga, one više nisu nimalo impresionirane muškarcima koji po ceo dan vežbaju, pokazuju rezultati ankete koju je sproveo jedan internet portal za upoznavanje na mreži.

Izgleda da žene smatraju da su muškarci koji redovno odlaze u teretane, ne bi li imali što zategnutije mišiće, daleko manje pouzdani partneri od onih koji ne vode toliko računa o svom izgledu i dozvole sebi da puste stomačić.

Izvor: novosti.rs

Pogledajte još