Stojanović: Strpljivom igrom da pobedimo Černomorec!

Zvezda je prošle nedelje u Odesi izgubila rezultatom 3:1, a za prolaz je potrebna pobeda od 2:0.

"Moramo da budemo strpljivi jer protivnik svaku grešku kažnjava. U to smo mogli da se uverimo u ovom meču. Černomorec brzo prelazi iz faze odbrane u napad i opasan je iz polukontri i kontri. Moramo da povećamo agresivnost i ne sme da nas zavede atmosfera na tribinama. Bilo bi dobro da odmah postignemo gol, ali fudbal se igra 90 minuta", rekao je Stojanović na konferenciji za štampu na stadionu Crvene zvezde.

On je dodao da su svi igrači, osim Mijailovića, zdravi i da konkurišu za sutrašnju utakmicu.

"Kristalno je jasno šta treba da uradimo, ako želimo da prođemo dalje. Imali smo vremena da se odmorimo i spremimo za meč.Očekuje nas težak posao, ubeđen sma da ćemo dati maksimum, a posle utakmice ćemo podvući crtu i videćemo da li je to bilo dovoljno", rekao je Stojanović.

Trener crveno-belih je rekao da će njegovi igrači za razliku od meča u Odesi pokušati da bedem protivnika razbiju šutem sa distance.

"Primili smo tri gola na identičan način. Ako želimo to da sprečimo, moraćemo da izblokiramo dotok lopte do naše zadnje linije međutim, to nije jedini način na koji mogu da priđu našem golu. Tu su još polukontra i kontra i zato ne smemo da im ostavimo slobodan prostor", rekao je Stojanović.

Slovenački internacionalac Nejc Pečnik rekao je da je nezadovoljan svojom partijom u prvom meču i da se nada boljem izdanju u revanšu.

"Nemamo dobar rezultat iz prve utakmice, nadam se da ćemo uz pomoć navijača pružiti dobru igru i proći dalje", rekao je Pečnik.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope Crvena zvezda - Černomorec igra se sutra od 20,30 na Marakani.

(Tanjug)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.