Astro: svaki dan u nedelji ima svoje značenje

Ponedeljak – dan Meseca

Prvi dan u nedelji je pogodan naročito za rituale plodnosti i začeća. Ovaj dan je takođe pogodan za odluke prema osećanju, jer vas Mesec ponedeljkom čini osećajnim.

Utorak – dan Marsa

Drugi dan u nedelji je pun energije. Utorkom trgujte. Puni ste elana ovim danom, aktivni ste i pokazujete sportske ambicije. Utorkom je seksualna energija najveća. Ako želite da izmenite vašu ishranu – utorak je pravi dan za to.

Sreda – dan Merkura

Sredom u prvom planu stoje komunikacija, razgovori i kreativnost. Ali oprez: radi se samo o idejama, ne i o čvrstim odlukama. U miru možete kovati planove i možete to slobodno razmenjivati sa vašim prijateljima, ali imajte na umu, ne donosite konačne odluke.

Četvrtak – dan Jupitera

Četvrtkom naginjete rasipništvu. Ako izlazite iz kuće, imajte na umu da ne potrošite previše novca. Četvrtkom imate najbistriju intuiciju, tako da je ovaj dan idealan za meditaciju.

Petak – dan Venere

Želite li da se venčate? Uradite to petkom, jer on je tradicionalno bio dan venčanja. Ovaj dan je pogodan za ljubav, pa je dobar za sve usamljene. Petog dana u nedelji poći će vam za rukom flertovanje i zavođenje. Može se desiti i novo partnerstvo u pravi čas.

Subota – dan Saturna

Nešto što je započeto subotom često se može odužiti, jer se šestim danom u nedelji obično ne dovršavaju poslovi. Ali sa druge strane, ovaj dan vam daje strpljenje i istrajnost. Prijateljstva i poslovi, sklopljeni ovim danom, obično imaju dobar ishod.

Nedelja – dan Sunca

Nedeljom probudite vaše stvaralačke sposobnosti i sakupite energiju za celu nedelju. Uz to, odmarajte i opuštajte se, zabavljajte se samo prijatnim stvarima.

Izvor: b92

Pogledajte još