NISU ŠTEDELI: Slađa i Radiša Trajković Đani ćerki Sofiji za 18. rođendan poklonili luksuzan stan u Beogradu na vodi

Poznati folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa sinoć su u jednom prestoničkom restoranu proslavili punoletstvo svoje ćerke Sofije.

Đanijeva i Slađina naslednica stala je ispred okupljenih medijskih ekipa, te je otkrila da je od mame i tate za 18. rođendan dobila stan u Beogradu na vodi, najluksuznijem delu Beograda, koji se nalazi blizu stana njenih roditelja.

Nekretnina koju su Đani i Slađa poklonili naslednici vredi više od pola miliona evra.

- Srećna sam, očekivala sam ovaj poklon. Nisam učestvovala u izboru nekretnine, samo je kupljen stan, ja ću ga posle opremiti - rekla je Sofija.

Naslednica popularnog para istakla je da ne voli da priča pred kamerama, te se ubrzo vratila na proslavu svog "divnog dana", a folker je izjavio da je Sofija super dete i da se trudio da od njega i Slađe nasledi to da bude dobar čovek.

- Super je ona, kakva su deca, ona je maltene kao muško, ne kao žensko. Prava domaćica mala... Ja sam se trudio da bude dobar čovek, vaspitana - rekao je Đani.

Slađa i Đani prisetili su se proslava svojih punoletstava, te je supruga popularnog folkera otkrila da je ona bila na Đanijevom punoletstvu, koje se završilo, kako kaže, dvadesetosmogodišnjom ljubavlju koja je i dalje traje.

- Ja sam bila na njegovom punoletstvu. Bilo je prelepo, evo, vidite kako se završilo, 28 godina smo zajedno - rekla je Slađa.

Izvor: Pink.rs
Foto: sladja_carpediem/Instagram

Pogledajte još