Stotine mladih prijavilo se za kabinsko osoblje u Etihadu

Etihad ervejz će zaposliti ljude na pozicijama kabinskog osoblja, menadžera za hranu i piće, kao i osoba za pripremu hrane tokom leta.

Najuspešniji kandidati će raditi na pozicijama širom mreže letova tog prevoznika, uključujući i novu svakodnevnu rutu Beograd - Abu Dabi.

Program selekcije, kojem je prisustvovalo više od 600 zainteresovanih ljudi, trajao je tri dana kako bi se omogućilo što većem broju ljudi da prisustvuju.

Svi kandidati su morali da budu stariji od 21 godine, da tečno govore engleski i srpski jezik, dok je znanje drugih jezika dodatna prednost. Kandidati koji će biti pozvani u sledeći krug biće ubrzo obavešteni.

Potpredsednik sektora za Usluživanje gostiju Obri Tid je izjavila da će samo kandidati sa odgovarajućim jezičkim sposobnostima, koji poseduju odlične prezentacione i interpersonalne veštine biti pozvani u sledeći selekcioni krug.

"Uskoro ćemo obavestiti sve kandidate da li će biti uključeni u dalje razgovore. Ali, želela bih da se zahvalim svakoj osobi ponaosob na trudu koji su uložili da bi došli da nas upoznaju. Razgovarali smo sa mnogo veoma dobrih, ambicioznih i talentovanih ljudi,”
dodala je Tid.

Sedište kabinskog osoblja Etihada je u Abu Dabiju, a omogućena im je sveobuhvatna obuka, putovanja i beneficirani smeštaj.

(Izvor: Tanjug, Novi magazin)

Pogledajte još