Koktel Simply Red

"Došao je i taj trenutak kad možemo da biramo na koji koncert ćemo ići". Koncert britanske pop grupe "Simply Red" jedan je od događaja koji, zbog svoje reputacije, hitova, godina rada i kvaliteta muzike koju stvaraju, oni koji su u mogućnosti - ne bi trebalo da propuste.
Organizatori koncerta, koji je najavljen za 31.avgust, napravili su prigodan koktel u "Movie Bar"-u, da bi predstavnike medija obavestili kako teku pripreme  i šta publika može da očekuje. Simbolično, u pozivu na koktel bilo je napomenuto da bi svi trebalo da imaju na sebi "nešto crveno", što je većina i ispoštovala.
Prisutnima se najpre obratio Srđan Stojanović iz "Multimedia concerts". Imali smo priliku da čujemo i utiske sa koncerta "Simply Red" u Puli, a i saznali smo da će gost na koncertu biti Aleksandar Lokner. Bilo je planirano i da on prisustvuje koktelu, ali se nije pojavio iz privatnih razloga, pa ćemo ga čuti tek 31.avgusta. Deo onoga što nas očekuje u Beogradu, imali smo prilike da vidimo na snimku koncerta sa Kube, održanom u njihovom Nacionalnom teatru.
Po svemu viđenom, očekuje nas muzički spektakl.
Važna informacija za one koji nemaju karte jeste da ih, sudeći po interesovanju, uskoro neće biti, požurite... 

Ljiljana Zdravković

Pogledajte još