Bor: Petnaestogodišnjak zlostavljao dečake i snimao ih mobilnim

Kako se sumnja, stariji dečak je u prethodnih godinu dana tukao i maltetirao mlađu decu. Sve je, povremeno, snimao mobilnim telefonnom i decu ucenjivao da će, ukoliko ga ne slušaju, snimak ’’okačiti’’ na ’’jutjub’’.

Kako saznajemo, stariji dečak je imao običaj da mlađe dečake postavi na klupu i tera ih da svi onanišu pred njim. Dok su uplašena deca to radila, nasilnik ih je snimao mobilnim telefonom, dok je one, koji su to odbili, brutalno tukao. Potom ih je, preteći im da ništa ne smeju da kažu roditeljima, plašio i ucenjivao da će video klip postaviti na internet, da će ’’svi da im se smeju’’.

Jednom prilikom, naterao je dečake da se popnu na jabuku i donesu mu voće. Sa nekoliko plodova, uz konstataciju da su suviše mali, nije bio zadovoljan, pa je odlomio granu i brutalno pretukao trojicu dečaka.

Sve je, sasvim slučajno, otkrila majka jednog desetogodišnjaka pre nekoliko dana. Tada je nasilnik decu naterao da se svi prislone na jednu zgradu, siknu pantalone, i da - seksualno opšte sa zidom, dok ih je on snimao mobilnim telefonom. Međutim, u tom trenutku je naišla majka jednog dečaka, nakon čega je klupko počelo da se odmotava.

Dečaci su priznali da su bili žrtve zlostavljanja i mučenja prethodnih godinu dana, nakon čega je nekoliko roditelja policiji podnelo prijavu protiv dečaka starog 15 godina, ali i njegovih roditelja.

Inače, pre nekoliko godina, javnost u Srbiji je, takođe, bila zgrožena vršnjačkim nasiljem u Boru. Tada je ustanovljeno da je stariji dečak mlađu decu terao da piju njegovu mokraću, dok je one koji su to odbili tukao.


Kurir

Pogledajte još