fbpx

Roštiljanje

Takmičenjem u stonom fudbalu za predstavnike medija, započela je marketinška akcija agencije "Srebrn tuš", čiji je cilj promocija BG piva. Tokom nedelju dana, u beogradskim restoranima, od "Stenke" do pivnice na Adi, organizovaće se takmičenja u stonom fudbalu za goste. Utakmice se odigravaju u parovima, a pobednici će dobiti vrednu nagradu - 100 ćevapa i gajbu piva.
Na predigri, namenjenoj eminentnim novinarskim imenima, ekipa "Nadlanu.com" je već na startu bila žrtva zlehudog žreba. Naime, pošto se "iznenada" ispostavilo da je prijavljeno devet ekipa, dve od njih su morale u "pretkvalifikacije". Time se, slučajno ili ne, nametnula sličnost sa sudbinom našeg predstavnika u Ligi šampiona. Jer, naši momci su naleteli na mnogo uvežbaniju ekipu "Blica", koja je od početka važila za favorita turnira. U, ipak, neravnopravnoj borbi, uslovljenoj i postavljanjem "Nadlanu.com", na lošiju, odnosno krivlju stranu stono-fudbalskog stola. To je i uslovilo konačan rezultat - 11:5 za protivnike. 
Da stvari ovde mirišu na neregularnost ispostvilo se kasnije. Tako je ekipa koja je nas dobila uspeh ponovila i protiv sledećeg protivnika - 15:0, a u polufinalnoj utakmici misteriozno izvršila zamenu igrača - umesto muškarca ušla je - žena. Glatko su izgubili, ostvaljajući nam gorak ukus (piva) u ustima da smo u tom sastavu i mi mogli lako da izađemo na kraj s njima.
Konačno, u finalu je pobedila ekipa "Vesti" koja je sa 16:5 savladala pulene redakcije lista "Maxim". Zasluženu nagradu u vidu ćevapa, u stilu fer-pleja, podelili su sa svima ostalima.

Oliver Dundović

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.