fbpx

Šta vam donosi Venera u Vagi?

Planeta ljubavi i novca, 16.avgusta ulazi u Vagu, znak u kojem će ostati do11. septembra kada ulazi u Škorpiju. To će najviše osetiti vatreni i vazdušni znaci, Ovnovi, Blizanci, Lavovi, Vage, Strelci i Vodolije. Osim fizičkog prolepšavanja i poboljšanja finansijske situacije, prelazak Venere preko Vage, donosi nam i nova uzbuđenja na ljubavnom planu.

Ovan
– Sa Venerom u sedmom astrološkom polju u izazovnim aspektima sa Uranom, planetom flerta I avantura u vašem polju ličnosti, očekuju vas uzbuđenja na ljubavnom planu I mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom koja je prisutna u javnosti.

Bik - Sa Venerom u šestom astrološkom polju, na poslu ili u nekoj zdravstvenoj ustanovi možete upoznati neku zgodnu koleginicu ili šarmantnog kolegu, odnosno osobu koja nosi uniform na poslu.

Blizanci – Sa Venerom u petom astrološkom polju u dobrim aspektima sa vašim vladaocem Merkurom, planetom komunikacija na nakom kraćem putu ili mestu za zabavu možete upoznati osobu rođenu u nekom vatrenom ili vazdušnom znaku.

Rak
– Sa Venerom u četvrtom astrološkom polju i vašim vladaocem Mesecom u šestom, u vašem domu ili na radnom mestu može se pojaviti neko, moguće jedan Strelac ili neka Riba, ko će najverovatnije privući vašu pažnju.

Lav
– Sa Venerom u trećem astrološkom polju i vašim vladaocem Suncem i Merkurom u vašem polju ličnosti, očekuje vas buran ljubavni period,naročito ako ste u vezi sa jednim Ovnom, predstavnikom vašeg znaka iliVagom.

Devica – Sa Venerom u drugom astrološkom polju u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, može vam se ukazati šansa da u okviru nekog zajedničkog posla upoznate osobu koja je već zauzeta, što neće umanjiti vaše interesovanje za nju.

Vaga – SaVenerom u vašemznaku u izazovnim aspektima sa Uranom u Ovnu, moguć je raskid ili odvajanje od partnera, zbog iznenadnog odlaska na put. Bićete veoma popularni kod suprotnog pola, pa na nekom javnom skupu možete upoznati privlačnu osobu.

Škorpija
– Sa Venerom u dvanaestom astrološkom polju u izazovnim aspektima sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i erotike, može se dogoditi da uletite u tajnu romansu sa nekim ko, u stvari, I nije pravi izbor za vas.

Strelac – Sa Venerom u jedanaestom astrološkom polju u izazovnim aspektima sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, planetama koje simbolizuju ekspanziju i romantiku, prijateljstvo sa jednom Vagom ili nekim Bikom može prerasti u nešto mnogo više.

Jarac – Sa Venerom u desetom astrološkom polju u dobrom aspektu s vašim vladaocem Saturnom a izazovnom aspektu sa vašim drugim vladaocem Uranom, planetama koje simbolizuju prošlost i promene, na radnom mestu može vas privući neko ko vam je nekada mnogo značio.

Vodolija – Venera u devetom astrološkom polju, na nekom putu ili fakultetu može vam doneti susret sa nekim strancem ili osobom koja zbog posla često putuje u inostranstvo, moguće jednomVagom ili nekim Jarcem.

Ribe
– Sa Venerom u osmom astrološkom polju u izazovnim aspektima sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, planetama zanosa i ekspanzije, možete ući u strastvenu i romantičnu vezu sa nekim ko će učiniti sve da vas osvoji.

VENERA POKAZUJE GDE NAS ČEKA LJUBAV

Venera, zajedno sa Mesecom, Neptunom i Marsom, pripada tzv. ljubavnim planetama koje utiču na naše emocije i mogućnost da se zaljubimo. Simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, moć zavođenja,društvenost ali i apetit. Znak i astrološko polje u kojem je Venera u horoskopu pokazuje gde možemo da nađemo nekoga koga ćemo voleti i ko će nas razumeti. U horoskopu žene pokazuje šta ona želi ul jubavi, a u muškom horoskopu tip žene koja ga privlači i one kojima se divi. U zavisnosti od znaka u kom se nalazi, Venera utiče na ljubav koju osećamo prema suprotnom polu, sklonost ka umetnosti i životnim zadovoljstvima. “Jaka” je u Biku, Vagi i Ribama, kada naglašava sentimentalnost, a slaba u znaku Device, Škorpije i Ovna.

Izvor: Novosti

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.